Kapcsolat:

Elérhetőség, helyszín:
7. kerület Budapest,  Alsó erdősor utca 20. Fszt. 1 a.

(Autóval: Parkolás utcán fizetős övezetben Tömegközlekedéssel: M2, M3, 4-6-os villamos, 73, 74, 76 troli, 5, 7, 7E, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178 busz)

Email: jakab.ritaaa@gmail.com
Tel.: +36 70 613 8893 

Adószám: 68688772-1-42
Nyilvántartási szám: 52106664
kisadózó

Stúdió etikett

Kérlek, hogy bejelentkezés előtt olvasd el az alábbiakat!

Minden tudásommal arra törekszem, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsam, ezért kérlek, vedd figyelembe a következő pontokat, hogy ezt mindenki számára biztosíthassam.

1.Időpontot előzetes bejelentkezés esetén tudok biztosítani, amit telefonon vagy emailben tehetsz meg.

2.Kérlek, hogy érkezz pontosan. Késve érkezés esetén nem tudom kiterjeszteni a kezelés időtartamát a következő Vendégre való tekintettel.

3. Időpont lemondás: bárkivel, bármikor megtörténhet, hogy valamilyen okból nem tud eljönni a megbeszélt időpontra. Kérlek, hogy amennyiben az időpontod módosítani, vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tedd meg.

Az aznapi lemondás esetén a következő alkalomkor az árhoz képest további 50% felárat számolok fel készenléti díj jogcímén.

A megbeszélt időpontban való lemondás nélküli meg nem jelenés esetén az elmaradt szolgáltatás árának 100%-os megfizetését követően áll módomban új időpontot adni.

Amennyiben betegség miatt kell lemondanod a kezelést, évi 2 alkalommal eltekintek a lemondási díjról, illetve kérem is, hogy fertőző betegség esetén módosítsuk az időpontot.

Ha én vagyok kénytelen módosítani, akkor a következő kezelést 50%-os kedvezménnyel biztosítom.

Köszönöm, hogy megérted és tiszteletben tartod a lemondási feltételeket.


Nem tudom fogadni a következő egészségügyi vagy mentális problémával küzdő klienseket: pánikroham, depresszió, bipoláris személyiségzavar, rohamokkal járó betegségek (pl.: epilepszia) esetén; illetve azokat, akik pszichiátriai kezelés alatt állnak, vagy korábban álltak. A fentiekről a kliens köteles tájékoztatni, akit ebben az esetben a megfelelő, szakirányú végzettséggel rendelkező szakemberhez irányítok Továbbá nem áll módomban fogadni azokat, akik bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt állnak a megjelenés időpontjában.

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Kezeléseim az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR: 960901) tevékenységi körébe tartoznak.

© Jakab Rita