Az Access Bars egy egyre népszerűbb energetizáló módszer, amit az amerikai egészségügyi hatóság hivatalos terápiaként regisztrált.

Ha egy mondatban kellene összefoglalni

„A legrosszabb esetben úgy fogod magad érezni, mintha egy csodás masszázst kaptál volna, legjobb esetben az egész életed megváltozhat”

Mi a módszer lényege?

A fejünkön található 32 pont, amit Bar-nak hívnak. Ezek a Bar-ok tartalmazzák az összes gondolatot, elképzelést, hitrendszert, érzelmet, hozzáállásunkat, amelyeket fontosnak tartottunk. Mindegyik pont kivétel nélkül egy-egy életterületet képvisel, mint pl. a pénz, kreativitás, kapcsolatok, álmok, öregedés, szexualitás, hála, béke és nyugalom stb., egy kezelés alatt pedig ezekkel a területekkel kapcsolatos korlátozó hitrendszereket, hiedelmeket, sérüléseket, gondolatokat, érzéseket oldjuk.

(Ezeket a Barokat leginkább a számítógép merevlemezéhez tudjuk hasonlítani, ami tartalmazza az összes programot, amit valaha elmentettünk, amik működtetik a rendszert. Ha a merevlemez megtelik, vagy a programok elavulnak, akkor a számítógépünk már nem tud úgy működni, ahogy azt mi szeretnénk. Ezzel a technikával pedig, mintha eltávolítanánk ezeket a programokat, biztosítva a helyet az új, hatékonyabb programoknak.)

Amikor a Barokat futtatjuk, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal hozzáférünk a tudatalatti tartalmakhoz, amelyeket már gyerekkorunk óta, vagy nagyon régtől futtatunk. Képesek leszünk elengedni mindent, ami akadályozza, hogy befogadjunk, képesek legyünk a jelenben élni, a múlt pedig nem fog többé úgy hatni a jövőnkre, mint eddig. Hajlandóak leszünk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás és a lehetőségek felé.

Az alkalmazás területei:

  • Egészségmegőrzés, javítás, megelőzés
  • Alvászavarok
  • Energia hiányos állapotok
  • Partnerkapcsolatai problémák
  • Túlsúllyal, szexszel, stresszel kapcsolatos problémák
  • A stressz csökkentése, összezavarodott gondolatok kitisztítása
  • Hozzájárul, hogy változást idézzünk elő életünk minden területén
Hatására képesek leszünk arra, hogy félelmeinket, megfelelési kényszerünket, esetleges önértékelési gondjainkat hátrahagyva, teljesebb életet éljünk.

Mi történik egy kezelés alatt?

A kezelés fekvő pozícióban, relaxált állapotban a fejen lévő pontok érintésével történik, ez alatt az idő alatt a Vendég megpihen, teljesen ellazul és megszabadul régi beidegződéseitől, korlátozó hitrendszereitől, negatív élményeitől, érzéseitől.
Már az első kezelés után megfigyelhetjük magunkon, hogy sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.
A kezelések időtartama 70-90 perc.

© Jakab Rita